Aukje Etten-Leur

Aukje Etten-Leur

Lees meer....

"Aukje, mama van 2 kinderen, gezelligheids persoon, warmte, liefde, rust, regelmaat, enthousiast, creatief, veiligheid, geborgenheid."

Mijn naam is Aukje van Oorschot en ben 38 jaar. Ik ben getrouwd met Patrick en trotse moeder van twee kinderen: een zoon (2008) en een dochter (2010).
Ik werk sinds 2007 met heel veel plezier als gastouder. Met liefde en enthousiasme werk ik mèt en voor de kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
Omdat het gastouderschap een kleinschalige vorm van kinderopvang is, krijgen de kinderen veel individuele aandacht en leren ze samen te spelen en te delen. Er ontstaat een hechte band met de inderen en dat is belangrijk. Daarnaast kan er, vanwege die kleinschaligheid, ook makkelijk worden ingespeeld op de persoonlijke, unieke behoefte van ieder kind.

In de opvang werk ik met thema's (bijvoorbeeld lente, herfst, wonen, eten & drinken, vervoer, kunst) en speel ik in op actuele situaties (feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas, Kerst, voorleesdagen). De liedjes, boekjes, knutsels en activiteiten pas ik hierop aan. Leuk, leerzaam en herkenbaar voor de kinderen. Natuurlijk is er ook ruimte voor spontane eigen ideeën van de kids.

Wij wonen in een leuke eengezinswoning in gezelschap van poes Mila. Ons huis is gelegen in een kindvriendelijke wijk, met speeltuintje voor de deur en een prachtig park om de hoek, waar wij zo naar toe wandelen. Ons huis is kindvriendelijk en veilig ingericht en heeft een heerlijke afgesloten tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen en ravotten.
Ik ben in het bezit van een MBO-3 diploma en heb een geldig certificaat EHBO voor kinderen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over mij en mijn werk als gastouder? 
Wilt u graag zien waar de gastkindjes spelen en slapen?
Bent u op zoek naar opvang voor uw kind?
Neem dan contact op met mij voor een vrijblijvende kennismaking. Onder het genot van een kop koffie of thee, vertel ik u graag alles wat u wilt weten!

U kunt alvast een kijkje nemen op mijn Facebookpagina (gastouder Aukje) of mijn website https://gastouderopvang-aukje-ettenleur.jouwweb.nl