Lisette Brabantpark

Lisette Brabantpark

Lees meer.......

Beste (aanstaande) ouders,
Sinds 1998 ben ik al gastouder en nog steeds vind ik het beroep van gastouder het mooiste dat er is. Ik doe dit werk met heel veel liefde en enthousiasme op een professionele manier. Ik zou geen ander beroep weten dat zo leuk is en zoveel voldoening geeft.
Ik heb een groot aanbod van speelmaterialen voor zowel binnen als buiten voor kindjes van 0 tot 4 jaar dat de kinderen uitdaagt om hun fantasie te laten gaan.
Ik vind zelfstandig kunnen spelen belangrijk, maar zelf speel ik ook vaak mee of begeleid ik de kinderen in hun spel. We zingen liedjes, maken een dansje of kleuren en knutselen wat. Als het even mogelijk is (ivm voedingen en slaapjes) ga ik lekker met mijn vrolijke bolderkar erop uit naar een speeltuintje in de buurt of naar een dierenparkje. Indien het schema van de kinderen het niet toelaat dat we op pad kunnen, dan kunnen de kinderen lekker buiten in de tuin spelen. Ook mijn tuin is ingericht op kinderen van 0 tot 4 jaar.
De dagindeling bij mij laat ik deels afhangen van de kinderen en de wensen van de ouders en deels heb ik zo mijn eigen vaste momenten ingebouwd waarop de kinderen bijvoorbeeld met elkaar aan tafel gaan voor een stukje fruit en de lunch.

Regelmatig volg ik een cursus of neem ik deel aan een verdiepingsavond door MiKado georganiseerd. 
"Ook al ben je een ervaren gastouder, je moet open blijven staan voor nieuwe ideeën en inzichten en bovendien is het leuk om collega gastouders te ontmoeten."

 

Meer foto's