Ine Teteringen

Ine Teteringen

Lees meer....

Mijn naam is Ine. Ik ben getrouwd met Gerwin en moeder van Gwendolyn (1999) en Ruben (2001)

Ik werk sinds 2007 als gastouder. Mijn opvangdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag, met ongeveer dezelfde dagindeling, maar wisselende activiteiten. 
De kinderen slapen op vaste tijden in hun eigen bedje (kamer) met hun slaapzakje en knuffeltje. Baby's spelen, eten en slapen in hun eigen ritme.
Als alle kindjes 's ochtends binnengedruppeld zijn en gegeten hebben, gaan de kinderen vrij spelen of gaan we lekker aan de wandel. Na het fruit gaan we gezamenlijk iets leuks doen zoals knutselen, puzzelen, dansen of beweegspelletjes, boekjes (voor)lezen, liedjes zingen of buiten spelen. Na de boterham gaan de kleinere kinderen slapen en de grotere kinderen samen spelen of lekker lui een kort filmpje kijken. Daarna wat drinken en een tussendoortje en gaan we weer spelen, een spelletje doen of andere leuke dingen. Ook gaan we regelmatig naar de speeltuintjes in de buurt, de winkel en de bossen.
Natuurlijk zijn er ook regels waar de kinderen zich aan moeten houden, maar binnen die regels mag een kind lekker zichzelf zijn. Ondertussen leren de kinderen spelenderwijs allemaal interessante dingen.

Ik vind het heerlijk om kinderen te zien groeien, niet alleen qua lengte, maar vooral qua ontwikkeling. Elke leeftijd heeft z'n charme. Graag help ik daar een handje bij.