Yvonne Princenhage

Yvonne Princenhage

Lees meer....


Hallo ouders,

Ik ben Yvonne en ik woon met mijn twee kinderen Layla (2010) en Dylan (2017) in Princenhage, Breda.

Ik heb een fijne, grote woonkamer met een speelhoek voor de kinderen waar ze naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. We doen regelmatig samen een spelletje, maken een knutselwerkje en ik lees graag voor. En weer of geen weer… iedere dag kunnen we naar buiten in onze tuin of naar een nabij gelegen speeltuintje.

Voor de kinderen is het fijn als ze weten waar ze aan toe zijn; vaste terugkerende momentjes op de dag afwisselend met vrij spel, of een activiteit samen.

Ik vind het vooral belangrijk dat de kinderen zich veilig en thuis voelen bij mij, zichzelf kunnen zijn en de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Ik bied hen regelmaat en voldoende rust en veel gezelligheid.

Als mens ben ik vooral lief voor de kinderen, heb veel geduld en ben consequent ( nee is dan ook nee ). Ik ben zelf opgegroeid op een boerderij en ben van huis uit “niet te flauw”, kinderen leren met vallen, troosten, en weer lekker verder spelen.

Ik bied opvang aan kinderen van 0-12 jaar, 3 dagen per week, kinderen ouder dan 4 jaar zijn welkom mits ze naar de basisschool “de Sinte Maerte” in Princenhage gaan.

Met u als ouder denk ik graag mee in oplossingen en ben ik erg flexibel.

 

Naast het gastouderschap werk ik parttime als verpleegkundige in het Amphia ziekenhuis in Breda.

Wilt u graag met eigen ogen mijn gezellige opvang komen bekijken, dan bent u van harte welkom.

Meer informatie kunt u krijgen via MiKado, zij zullen u met mij in contact brengen.