Nancy, Etten-Leur

Nancy, Etten-Leur

Lees meer....

Mijn naam is Nancy Dirne.
Samen met mijn man, drie lieve pubers en onze kindvriendelijke labrador Jones, woon ik in een rustige straat in wijk Hooghuis in Etten-Leur.
Sinds 2017 werk ik met veel plezier als professioneel gastouder. Het geeft mij veel voldoening om samen met de kinderen allerlei activiteiten te ondernemen en zo een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling.
Een steentje bijdragen aan de maatschappij vind ik ook belangrijk. Momenteel werk ik als vrijwilliger bij de Speel-o-theek in Etten-Leur. In het verleden heb ik jarenlang vrijwilligerswerk gedaan voor basisschool de Hofstee. Ook het opvoeden en trainen van een aspirant geleide hond voor het KNGF behoorde tot één van mijn vrijwilligersactiviteiten.
Mijn hobby‘s zijn wandelen, hardlopen, kleding maken en saxofoon spelen bij muziekvereniging Constantia.

In mijn werk als gastouder speel ik graag in op waar kinderen behoefte aan hebben. De kinderen mogen bij mij veel: o.a. knutselen, er wordt piano gespeeld, gezongen en gedanst. Vrij spelen en veel naar buiten gaan vind ik een must.
Spelenderwijs  geef ik veel aandacht aan de taalontwikkeling en zelfredzaamheid van mijn gastkindjes. Twee zaken die ik heel belangrijk vind. Ook stel ik grensen en ben daar consequent in op een respectvolle manier. 
Ik werk aan het zelfrespect van de kinderen individueel; dat kinderen bij mij weten dat ze er mogen zijn en dat ze trots (leren) zijn op zichzelf.
Meer informatie over mijn opvang is te vinden op https://gastouderopvangnancy.nl.

Ben je opzoek naar een kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer in Etten-Leur?

Dan is Gastouderopvang Nancy iets voor jou!

 

Meer foto's